Over mij

VYN vereniging yogadocenten Nederland

Mijn naam is Louisa Wolffensperger. Ik ben gediplomeerd yogadocent, erkend door de beroepsvereniging Yogadocenten Nederland (www.yoganederland.nl). De vereniging waarborgt uitmuntende kwaliteit van scholing en lessen. Ik heb de 500 uurs-opleiding gedaan, de meest uitgebreide yoga opleiding die er is in Nederland.

Omdat ik met kleine groepen werk, kan ik in overleg met de deelnemers de lestijden aan jouw behoeftes en beschikbaarheid aanpassen. Neem gerust contact met me op. 

Ik geef verschillende soorten lessen, waaronder Hatha Yoga, Restorative Yoga, en Tantra Yoga lessen. In mei 2024 geef ik bij voldoende animo ook een cursus ontspanningsyoga (Restorative) online. Daar leer je Restorative Yoga thuis toepassen! Wil je meedoen, stuur me een mailtje (info@ikhouvanyoga.nl). Mocht je interesse hebben in Hatha of Tantra yoga, laat het me dan weten.

Ik heb ervaring met veel verschillende yogastijlen, voornamelijk met Hatha yoga, Critical Alignment Yoga, Power Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga en Restorative Yoga. Ik verwerk in mijn lessen elementen van mindfulness en Feldenkrais (awareness through movement method) en ben geïnspireerd door de taoïstische filosofie. Daarnaast hecht ik waarde aan een traumasensitieve aanpak.

Je kunt ook individuele lessen bij me volgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven